De nerdbril van Brillenkampioen verschijnt zeer binnenkort in één van onze goodiebags. Dit op de jaren 80 gebaseerde model geeft jou een stijlvol en nerdy look.
Ben jij ook zo verzot op deze nerdy vertoning? Dan voldoet deze bril aan al jouw wensen! En niet geheel onbelangrijk , je gaat er ook nog eens slim uit zien.

De nerdbril is al een geruime tijd erg populair en de trend lijkt niet te verdwijnen.  Deze hippe accessoire roept herinneringen op aan de bril van de pop ‘Brains’ uit de tv-serie Thunderbirds. Daarmee past de bril perfect in de heersende modetrend om terug te grijpen naar het verleden.

Het dragen van een bril is een modestatement. Brillen zijn een zeer waardevolle toevoeging aan je outfit. Zo zijn er bij brillenkampioen allerlei nerd brillen in verschillende kleuren te koop. Heel handig want zo heb je bij ieder outfit jouw bijpassende nerd bril! De trend blijft ook dit jaar zwart en bruin!

Wil je niet wachten totdat deze Nerdbril in de Goodiebag verschijnt? Koop hem dan nu direct. Je bestelt hem al voor slechts 9.95 !