De webshop www.bijuwels.nl heeft speciaal voor ons een aantal handgemaakte kettingen beschikbaar gesteld. Deze goudkleurige ( nikkelvrije)  ballchainketting van ongeveer 50 cm, met daaraan een mooie gecarfde jade en heiligenbeeldje is gemaakt met passie en liefde! Half edelstenen, zoetwaterparels, glas en hout is zomaar een greep uit de materialen die worden gebruikt bij Bijuwels.

Wat ruim 3 jaar geleden begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid naar een webwinkel en een echte stenenwinkel aan de rand van het centrum in Bussum. Drie jaar na de start van de webshop heeft Bijuwels letterlijk haar winkel deuren geopend. Ze zijn gevestigd in Bussum aan de Spiegelstraat 1b. Daar kunnen jullie een ruime keuze vinden aan kralen, bedels en accesoires uit binnen- en buitenland. Daarnaast beschikken zij over een uitgebreide collectie handgemaakt sieraden.

Ook is het mogelijk om iedere zaterdagmiddag na 14.00 uur een workshop sieraden maken te volgen. De woensdagmiddag is gereserveerd voor kinderworkshops.

Uiteraard is de webshop 24 uur per dag beschikbaar! Kun je niet wachten op de nieuwe goodiebag? Ga dan nu direct naar Bijuwels.