Hoppa ! Deze weldaad voor je huid wordt binnenkort beschikbaar gesteld voor één van onze nieuwe goodiebags!

Sabai olie komt uit het mooie Thailand. Het is geschikt voor het gehele lichaam en voor dagelijks gebruik. Het bijzondere aan dit product is zijn positieve werking en multifunctionaliteit.
Sabai Olie is een traditioneel Thais recept en wel meer dan 300 jaar oud. Het bestaat uit verzorgende olie, met daaraan toegevoegd de extracten van Lotus en Jasmijn.
Deze olie trekt direct de huid in, waardoor deze niet vettig aanvoelt. Het resultaat ? De rustgevende werking zorgt voor een ontspannen, zachte en soepele huid.
Sabai Olie wordt gebruikt op het hele lichaam. Je kunt het gebruiken voor je gezicht, haar en als bodylotion ( bijvoorbeeld na bad, zon en zonnebank) .
Daarnaast is Sabai olie perfect bij massages te gebruiken. Sabai olie wordt al eeuwenlang gebruikt als dé massage olie van Thailand. Na het intrekken van de eerste keer smeren, heb je de perfecte basis gelegd om vervolgens je huid voor de twee maal te voorzien van Sabai olie. Het masseren kan beginnen!
En als dat al niet genoeg is, Sabai wordt veelvuldig gebruikt voor allerlei huidaandoeningen als eczeem, psioriasis en netelroos. De olie dringt door tot de diepere lagen van de huid waardoor de conditie van de huid verbeterd. Ook voor gevoelige baby- en kinderhuidjes is deze olie zeer geschikt!

Stop dus met het kopen van allerlei cremes, massageoliën, bodylotions etc , want Sabai heeft het allemaal in één. En nog veel leuker: Voor slechts €5.99 heb jij dit wondermiddel in huis!